Лечебни дамски превръзки ТианДе

Лечебните дамски превръзки на Тианде са разработени от Държавния Китайски Медицински Институт въз основа на традиционни методи за опазване на здравето, прилагани в Китай повече от 5000 години. Китайските лечители, ползвайки древните рецепти за приготовление на лечебни препарати, успяват да извлекат 300 съставки от една единствена билка!

На Изток се смята, че ако на една жена й липсва здраве, това означава, че й липсва енергия. Здравата жена е способна да роди и отгледа здрави и красиви деца, и да дари сила и здраве на мъжа си.

Продуктите на ТианДе – София можеш да пазаруваш и ОНЛАЙН.

Лечебните превръзки с билки на Тианде въздействат на 90 биологично активни точки, разположени в областта на половите органи, като ги стимулират и енергизират, като по този начин хармонизират състоянието на хормоните и действат подмладяващо на всички функции на организма.

Превръзките предоставят три терапии едновременно:

• Аромотерапия – чрез етеричните масла, съдържащи се в билките
• Фитотерапия – чрез действието на лечебните съставки в билките
• Акупресура – стимулиране на биологично активните точки чрез нежното притискане на превръзката до тялото

Замяната на обикновените превръзки с лечебно-профилактичните превръзки на Тианде превръща ежедневните хигиенни процедури в ефективен оздравителен курс. Носейки превръзките ежедневно и/или в дните на менструален цикъл, те въздействат благотворно не само на половите органи, но и на всички други органи и системи в тялото.

Тук вече ви показахме клипа:http://www.facebook.com/video/video.php?v=3485683222294&ref=notif&notif_t=video_processed


Повърхностният слой на всички превръзки на Тианде е от 100% памук и има способността да пропуска течността към вътрешния слой, като при това остава напълно сух. Фитомембраната от лечебни билки изпълнява функцията на лечебен компрес. Вътрешността на превръзките за критични дни е от полимер, способен да поглъща големи количества течност, превръщайки се в гелообразна маса. Долната повърхност на превръзките е от дишаща материя, която блокира изтичането на течност.

Лечебните превръзки на Тианде се препоръчват:

• При комплексно лечение на всякакви гинекологични заболявания
• При изявени прояви на възпалителни процеси
• За профилактика на гинекологични проблеми
• Могат да се прилагат като локален билков компрес при възпаления на горните дихателни пътища

You must log in to post a comment.